luni, 16 ianuarie 2017

E nevoie de o semnătură pentru Camelia Smicală

Anul trecut, am fost la trei mitinguri de protest pentru familia Bodnariu şi cei cinci copiii ai lor. Dumnezeu a ascultat rugăciunile noastre şi copiii au fost daţi înapoi familiei.

O altă mamă are acum nevoie de ajutorul nostru! E româncă de-a noastră!


Ştiam de Camelia Smicală şi de povestea ei pentru că am tot văzut postări pe Facebook  dar şi informaţii în presă.



Mesajul doamnei dr. Luiza Petrariu - verişoara Cameliei Smicală
"Va rog, pe toți prietenii mei, reali si virtuali, sa semnați petiția care susține înapoierea celor doi copii mamei lor, Camelia Smicala.

Nu va rog sa ieșiți in strada, așa cum poate unii dintre voi ați făcut-o pentru copiii Bodnariu. Nu va rog sa donați bani. Nu va rog sa donați sânge. 

Va rog doar sa va uitați in ochișorii acelor copilași, Maria si Mihai pe numele lor, si sa le spuneti: știți ce, mie nu-mi pasa! Nu-mi pasa ca trăiați o viața fericita alaturi de mama voastră, nu-mi pasa ca stați in orfelinatele finlandeze, fără sa existe nici o învinuire impotriva mamei voastre, nu-mi pasa ca de Craciun nu ați avut voie nici măcar sa vorbiți la telefon cu mama si sora voastră, nu-mi pasa ca orice urma de ghidușie a dispărut din ochii voștri si da, nu-mi pasa ca Mihai vrea sa se sinucidă, decât sa mai trăiască așa! 

Daca de fapt va pasa, va rog, acordați-le 3-4 minute din timpul vostru. Atât durează sa semnați petiția. Daca nu va cer prea mult, redistribuiti link-ul petiției si rugați-i si pe prietenii voștri sa semneze. Au nevoie ca petiția lor sa fie semnată de 100000 de oameni pentru ca speța lor sa ajungă in regim de urgentă in atenția CEDO. Ce ziceți, va pasa suficient de doua sufletele de 10 si 11 ani si de o inima de mama?!" 

Petiţia poate fi semnată accesând link-ul de mai jos:

E nevoie de 100.000 semnături. Eu am semnat şi am dat share!

Cred că putem strânge semnăturile necesare pentru ca autorităţile să ia în serios cazul Cameliei Smicală.
Mai mult de atât, haideţi să ne rugăm ca Domnul să mişte "uriaşii" din Finlanda şi cei doi copii să revină lângă mama lor!

Niciun comentariu: